ALTERVAC, S.A. empresa jove fundada al 2004 però amb més de 30 anys d’experiència en el Sector de l’Energia de Potència (SAI/UPS) i serveis relacionats, adaptant-nos als nous temps.

Malgrat que la situació actual sortosament no ens ha afectat com a Empresa/Estructura, ni ens ha afectat a la nostra “Filosofia”, si que ha canviat la nostra manera de treballar.

A nivell comercial hem disminuïts les visites presencials que veníem fent als nostres clients de manera diària, per fer-les de manera virtual mitjançant videotrucades, via telefònica o inclús ampliant la comunicació mitjançant Email o whatsapp.

Aquesta nova situació ens ha deixat temps per pensar com reestructurar el nostre departament comercial, realitzant canvis important i amb aquests, adaptant-nos a les noves tecnologies a nivell de màrqueting digital.

Durant aquest temps va sorgir la proposta de realitzar un restyling d’imatge corporativa donant un toc d’estil a la nostra imatge de marca ALTERVAC i segell com empresa.

I no solament la nostra imatges de marca, sinó que aprofitant l’oportunitat hem renovat totalment la nostra web i un ampli camp de serveis a disposició dels nostres clients, amb la màxima garantia de Qualitat i Servei.