Sobre Altervac

Altervac, garantia de qualitat i servei

Som una empresa que orienta la seva activitat per a oferir les últimes tecnologies en Sistemes d’Alimentació Ininterrompuda (SAI), Estabilitzadors de tensió, Sistemes d’Energia per a telecomunicacions. Amb un ampli coneixement tecnològic, una dilatada experiència de negoci i una forta vocació de servei i orientació envers els nostres clients.

Disposem dels recursos tecnològics i humans necessaris per a posar a la seva disposició el producte necessari juntament al millor servei.

La nostra organització disposa d’una forta vocació en relació als nostres clients, transformant les seves necessitats en solucions específiques. Basem la nostra filosofia de treball en una estreta cooperació i relació de confiança amb els nostres clients a llarg termini, fent nostres les seves necessitats.

Tradició responsable i de servei, configuren una perspectiva del nostre estil empresarial i mantingut en el transcurs dels anys.

Estil responsable, ja que els nostres productes s’ajusten a les normes de qualitat més exigents, tots incorporen la identificació CE, com a garantia de conformitat respecte de les normes de seguretat de la Comunitat Europea i a les normes de Compatibilitat Electromagnètica (EMC).

ALTERVAC, unida a la qualitat i fiabilitat dels nostres productes, així com la innovació continuada, tot juntament amb el servei que proporciona en tota la geografia nacional, són factors diferenciadors i un senyal d’identitat.

Els nostres productes

L

Sistemes d’alimentació ininterrompuda (SAI) de 600VA fins 900Kvas.

L

Sistemes SAI per aplicacions industrials.

L

Sistemes SAI modulars de 10kvas fins 900kvas.

L

Estabilitzadors de tensió.

L

Sistemes d’energia per a telecomunicacions.

Els nostres serveis

L

Contractes d’instal·lacions i manteniment de Sistemes d’Alimentació Ininterrompuda (SAI).

L

Substitució i retirada de Bateries.

L

Manteniment i monitoratge de tots els sistemes d’energia.