Sobre Altervac

L’equip humà d’Altervac

Entre els actius més importants d’una empresa, es troben les persones, dones i homes que constitueixen i aporten els impulsos creatius, vocacionals i gerencial.

Activitat individual i creadora, amb voluntat d’innovar i millorar dia a dia, coordinant-se estretament amb les persones de l’entorn immediat.

Cada empresa adquireix amb el pas dels anys una personalitat pròpia, un estil que la caracteritza i la posiciona en el mercat, influent en el seu prestigi i en la seva posterior evolució.

Un àgil Servei d’assistència a nivell nacional amb punts d’atenció situats a les principals capitals, asseguren el manteniment i la ràpida assistència al nostres equips, aconseguint així el nivell d’atenció desitjat per els nostres clients.

ALTERVAC gaudeix d’un reconegut prestigi, que li permet enfrontar noves experiències i projectes amb un raonament optimista, tot això és gràcies en gran part a la il·lusió i entusiasme de qui treballa per ella des del primer dia, formant un equip humà cohesionat i eficaç.